Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 28 Haziran 2017 - 18:53 Yorum: 0

Amcası tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, Müslümanbey Mahallesi'nde amca A.G. (50) ile yeğeni M.G. (23) arasında uzun süredir devam eden husumet nedeniyle tartışma çıktı.

Amcası tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Kilis'te bir kişi tartıştığı yeğenini bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Müslümanbey Mahallesi'nde amca A.G. (50) ile yeğeni M.G. (23) arasında uzun süredir devam eden husumet nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi sonucu A.G. yeğeni M.G'yi bıçakladı. Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.G. bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, amca A.G ile kavgaya karıştığı belirlenen kuzeni B.G. ve ölen M.G.'nin ağabeyi M.G'yi gözaltına aldı.

İfadeleri alınan maktulün amcasının oğlu B.G ve amcası A.G. tutuklandı. M.G ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber