Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ocak 2017 - 13:08 Yorum: 0

Amed Sportif Faaliyetler kupaya kilitlendi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve sezonun ikinci yarısına 1-1'lik Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor beraberliği ile başlayan Amed Sportif Faaliyetler,...

Amed Sportif Faaliyetler kupaya kilitlendi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve sezonun ikinci yarısına 1-1'lik Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor beraberliği ile başlayan Amed Sportif Faaliyetler, Ziraat Türkiye Kupası maçına kilitlendi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubunda yer alan ve 5'nci hafta maçında sahasında Menemen Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil kırmızılı beyazlı ekipte, hazırlıklar başladı. Grupta ilk 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 1 puan toplayabilen Amed Sportif Faaliyetler, ilk maçta 2-1 yenildiği 2.Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen Belediyespor'u ağırlayacak. Son iki sırada yer alan iki takım arasındaki maç Seyrantepe Stadı'nda Çarşamba günü saat 12.00'da başlayacak.

İdman Talaytepe Tesisleri'nde

Amed Sportif Faaliyetler, Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün Talaytepe Tesisleri'ndeki idman sahasında gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında forma giyen futbolcuların düz koşu yaptığı idmanı bazı yöneticiler de takip etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber