Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Mayıs 2019 - 12:13 Yorum: 0

Amed Sportif Faaliyetlerde Budakın dönemi sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerde beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Amed Sportif Faaliyetlerde Budakın dönemi sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Devre arasında takımın başına geçen teknik direktör Mehmet Budakın ve yardımcılarıyla yolların ayrıldığı açıklandı.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünde konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Yönetim kurulumuz, Sertaç Küçükbayrak'tan boşalan teknik direktörlük görevine 15 Kasım 2018'de getirilen Mehmet Budakın ile yeni sezonun planlaması konusunda bir görüşme gerçekleştirmişlerdir. Yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı ortak karar ile kendisi ve ekibiyle yollarımızın ayrılma kararı alınmıştır. Bu vesileyle hocamız ve ekibiyle ile yollarımızın ayrıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız. Mehmet Budakın ve ekibine bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber