Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Nisan 2020 - 15:58 Yorum: 0

Amedspor’un eski başkanlarından Avcı’nın test sonucu negatif çıktı

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'in eski kulüp başkanlarından İhsan Avcı'nın korona virüs testi sonuçları negatif olduğu...

Amedspor’un eski başkanlarından Avcı’nın test sonucu negatif çıktı

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'in eski kulüp başkanlarından İhsan Avcı'nın korona virüs testi sonuçları negatif olduğu belirtildi.

Diğer bulgular açısından koruma amaçlı olarak hastanedeki tedavisine devam edilen İhsan Avcının, bir süre daha gözetim altında kalacağı bildirildi. Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Yeni tip korona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan eski kulüp başkanlarımızdan İhsan Avcı'nın test sonuçları negatif çıkmıştır. Diğer bulgular açısından koruma amaçlı olarak hastanedeki tedavisine devam edilmektedir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşarak ailesinin ve sevenlerinin arasına dönmesini diliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber