Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 09:23 Yorum: 0

Ameliyat için biriktirdikleri para çalındı

Karacasu'ya bağlı Dereköy Mahallesinde içerisinde 7 yaşındaki engelli torunlarının ameliyat parası da bulunan yaklaşık 150 milyar tutarındaki birikimleri...

Ameliyat için biriktirdikleri para çalındı

Karacasu'ya bağlı Dereköy Mahallesinde içerisinde 7 yaşındaki engelli torunlarının ameliyat parası da bulunan yaklaşık 150 milyar tutarındaki birikimleri çalınan yaşlı çift perişan oldu.

Karacasu'nun Dereköy Mahallesi'nde yakınlarının düğününde yardım etmek için köy merkezindeki düğün evine giden Zeliha Kaptan (54) akşam işten dönen eşi ile düğün yerine yakın bir yerde bulunan kızlarının evinde buluştu. Akşam saat 23.00'a kadar düğünde kalan çift akşam Nazilli ve Karacasu'dan gelen çocuklarıyla birlikte evlerine döndü. Evlerine girdiklerinde evin dağılmış olduğunu gören aile bireyleri hemen jandarmaya haber verdi. Kilitli misafir odasına pencereden girildiği tahmin edilirken yaşlı çiftin 10 senedir biriktirdikleri ve 5 bin TL'si nakit geri kalanı altın olmak üzere yaklaşık 150 bin TL tutarındaki birikimlerinin çalındığı öğrenildi.

Eşi Kamil Kaptan (60) ile yaşayan 3 çocuk 6 torun sahibi Zeliha Kaptan," Her tarafı didik didik etmişler. Paramız kilitli misafir odasındaydı. Kazandığımız parayı altın bozdurduk, birikim yapıyorduk. 7 yaşındaki torunum engelli yürüyemiyor. Onu ameliyat ettireceğiz diye birikim yapıyorduk. Hepsini çalmışlar. Ameliyat olacak çocuğum dedim. Yemedim içmedim parayı biriktirdim. Bolluğun içinde yokluk çektirdiler bize. Askerden gelen torunumun cebine 5 kuruş katamadım. Beni yaktılar ya Allah da onları yaksın. Allah cezalarını, belalarını versin" diyerek feryat etti.

Ameliyat için biriktirdikleri para çalındı

Ameliyat için biriktirdikleri para çalındı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber