Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 07 Ağustos 2022 - 10:48 Yorum: 0

Ameliyathaneden Ağrı Dağı zirvesine

Adana'da ameliyat hemşiresi olan Nurten Turan, 5137 rakımlı Ağrı Dağı'nın zirvesine çıkarak Türk bayrağını dalgalandırdı.

Ameliyathaneden Ağrı Dağı zirvesine

Adana'da ameliyat hemşiresi olan Nurten Turan, 5137 rakımlı Ağrı Dağı'nın zirvesine çıkarak Türk bayrağını dalgalandırdı.

Seyhan Devlet Hastanesi Doğa Sporları Kulübü, Ağrı Dağı'nın zirvesine tırmanış yapan hemşire Nurten Turan'a hastane bahçesinde düzenlenen törenle plaket takdim etti. Nurten Turan, alaylı olarak başladığı dağcılığın bir aşka dönüştüğünü ifade ederek, "İş stresimi attığım, kendimi eğittiğim, olgunlaştırdığım, terbiye ettiğim muhteşem bir spor. Dağcılık hiç kimseye gösteri yapmadığım, kendimle baş başa olduğum, ruhumdaki acı, öfke ve şefkatleri tamir ettiğim harika bir spor. Benim için anlamı çok büyük. Her zirveye ulaştığımda, rüzgarın sesini dinlediğimde, bir kuşun süzülüşünü izlediğimde, bayrağımızı dalgalandırıp "başardım" diye kendi kendime mırıldandığımda içimde tarifsiz bir huzur ve kocaman mutluluk hissediyorum" dedi.

İnsanların doğayla iç içe yaşayarak onu korumasının en büyük arzusu olduğunu ifade eden Turan, "Bir dileğim ise bu başarımın birilerine feyz olup, tutkularının peşinden gitmelerini sağlamış olmaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber