Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Türkiye 21 Mart 2018 - 13:43 Yorum: 0

Amerikalı annesinin otel odasında doğurduğu "Ata" bebek ülkesine döndü

Almanya'ya gitmek üzere geldiği İstanbul'da otel odasında kendi başına doğum yapan Amerikalı kadın, "Ata" ismini koyduğu bebeğiyle ülkesine döndü.

Amerikalı annesinin otel odasında doğurduğu 'Ata' bebek ülkesine döndü

Almanya'ya gitmek üzere geldiği İstanbul'da otel odasında kendi başına doğum yapan Amerikalı kadın, "Ata" ismini koyduğu bebeğiyle ülkesine döndü. Doğum sonrasında Atatürk Havalimanı'nda görevli personellerin sahip çıkarak yardım ettiği Amerikalı bebek Xavier Ata'yı THY ve TGS çalışanları yolcu etti.

İki hafta önce tarifeli uçakla Atlanta'dan İstanbul'a gelen, 7 Mart'ta dinlemek üzere gittiği Atatürk Havalimanı yakınlarındaki bir otelde kendi çabasıyla erkek çocuk dünyaya getiren Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hava Kuvvetleri'nde yer personeli olarak görev yapan 22 yaşındaki Tai Freeman, ertesi gün bebeğiyle birlikte uçağa binmek için havalimanına geldi. Havalimanı personeli, peçetelere sarılı halde limana gelen minik bebeğe sahip çıktı. Bebeğin evraklarının hazırlanması için bir süre daha İstanbul'da misafir edilen anne Tai Freeman ve bebeği "Ata", bugün yeniden Amerika'ya uçtu.

THY'nin tarifeli seferiyle Atlanta'ya geri dönen Freeman İstanbul'da kaldığı süre içinde kendisine yardımcı olan THY personeline verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Söz verdiği gibi oğlunun ikinci ismini Ata koyduğunu ve bunu pasaportuna yazdırdığını ifade eden Freeman "Pasaportu hazır olana kadar İstanbul'u da gezme fırsatımız oldu. Çok güzel bir şehir. Yine gezmeye geleceğiz. Türkçe öğrenmeye başladık bile. Oğluma da Türkçe öğreteceğim" diye konuştu.

14 gün önce Atlanta'dan İstanbul'a gelen Tia Freeman Almanya'ya aktarma öncesi gece kaldığı otelde kendi başına doğum yapmış, doğumdan 10 saat sonra kucağında bağlı ile geldiği Atatürk Havalimanı'nda THY personelinin yakın ilgisi ile karşılaşmıştı

THY ve TGS Çalışanları yolcu etti

Otel odasında doğum yaptıktan sonra ülkesine gitmek için geldiği Atatürk Havalimanında kendisine yardımcı olan THY ve TGS çalışanları Ata bebeği yalnız bırakmadı. Bilet işlemlerini yapan THY personeli, Ata bebek ile yakından ilgilendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber