Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 06 Ekim 2016 - 20:13 Yorum: 0

Amirallerin yargılandığı adliyenin önünde şüpheli paket paniği

Darbeci amirallerin yargılaması devam ettiği sırada Kocaeli Adliyesi önünde bir çiçek saksısının üzerinde bulunan sahipsiz kadın çantası polisi alarma...

Amirallerin yargılandığı adliyenin önünde şüpheli paket paniği

Darbeci amirallerin yargılaması devam ettiği sırada Kocaeli Adliyesi önünde bir çiçek saksısının üzerinde bulunan sahipsiz kadın çantası polisi alarma geçirdi.

Kocaeli Adliyesi önünde şüpheli çanta paniği yaşandı. Sabah erken saatlerde Kocaeli Adliyesi'ne getirilen darbeci amirallerin yargılanması devam ettiği sırada adliye önünde bir çiçek saksısının üzerine bırakılan kadın çantası polisi alarma geçirdi. Çantanın fark edilmesinin ardından bölgede bulunan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen çantanın bulunduğu alanı şerit ile çevirerek, bomba imha uzmanına haber verdi. Bomba imha uzmanı adliye önüne gelirken, MOBESE kameralarından da çantayı bırakan şahıs tespit edildi. MOBESE kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde çantayı bir erkek şahsın çöp konteynerinden çıkartarak bulunduğu yere bıraktığı görüldü. Bunun üzerine bölgedeki ekipler tarafından güvenlik önlemleri arttırıldı.

Bomba imha uzmanının fünye ile kontrollü olarak patlattığı çantanın içerisinden gazete kağıtları ve kişisel eşyalar çıktı. Çantanın içerisinde patlayıcı madde olmadığının anlaşılmasının ardından ekipler normale döndü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber