Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 31 Ağustos 2014 - 13:14 Yorum: 0

Amrabat Malaga'ya kiralandı

Galatasaray, Faslı futbolcu Nordin Amrabat'ın İspanya'nın Malaga takımına kiralandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Amrabat Malaga'ya kiralandı

Galatasaray, Faslı futbolcu Nordin Amrabat'ın İspanya'nın Malaga takımına kiralandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve KAP'ta da yer alan açıklamada, Amrabat'ın 2014-2015 sezonu için geçici transferi hakkında Malaga Kulübü ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Açıklamada, Malaga'nın kiralama bedeli şekilde sarı-kırmızılılara 1 milyon avro ödeyeceği, tıpkı sürede İspanyol ekibinin oyuncuyu 30 Nisan 2015 tarihine kadar 3 milyon 500 bin avro bedelle satın alma opsiyonuna sahip bulunduğu kaydedildi. Kiralama süresi boyunca Amrabat'ın aylık ve prim ücretlerinin Malaga vasıtası ile karşılanacağı anlatım edildi.

Kayserispor'dan 2012 yılında 8 milyon 600 bin avro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer bulunan 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısını da Malaga'da kiralık şekilde geçirmişti.

ETİKETLER: Amrabat , Malagaya , kiralandı
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber