Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Şubat 2017 - 10:03 Yorum: 0

Anadolu Adliyesi’nin maskot köpeği vatandaşlara kendini böyle sevdirdi

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nın maskotu haline gelen isimsiz köpek, adliyeden çıkan vatandaşlara sevgisini ilginç yollarla gösterdi.

Anadolu Adliyesi’nin maskot köpeği vatandaşlara kendini böyle sevdirdi

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nın maskotu haline gelen isimsiz köpek, adliyeden çıkan vatandaşlara sevgisini ilginç yollarla gösterdi. Adliyeden çıkan vatandaşların kıyafetlerinden çekerek ilgi çekmeye çalışan köpek, onların üzerine zıplayarak ilgi bekledi.

Anadolu Adalet Sarayı önünü kendine mesken tutan sevimli köpek, vatandaşlara yaptığı sürprizlerle ilgi odağı oldu. Bazen onların üzerine atlayarak sarılma görüntüsü veren maskot köpek, bazen de arkalarından yanaşarak korkuttu. Bir ara yan yana giden iki kadının peşini bırakmayan sevimli köpek, çantasından tuttuğu kadını uzun bir süre bırakmadı. Kadınların heyecanlanmasına neden olan köpek, adliyenin önünde bulunan güvenlik şeritleri ile de uzun bir süre oynadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber