Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Ekim 2016 - 15:43 Yorum: 0

Anadolu Atakent kreş ve gündüz bakımevi hizmete açıldı

Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi, İşadamı Öner Tugay ve Eğitimci Sıddık Bakır yönetiminde, alanında uzman eğitimci kadrosuyla hizmete açıldı.

Anadolu Atakent kreş ve gündüz bakımevi hizmete açıldı

Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi, İşadamı Öner Tugay ve Eğitimci Sıddık Bakır yönetiminde, alanında uzman eğitimci kadrosuyla hizmete açıldı.

Şükrüpaşa Dadaş Köy Caddesi, Öner Tugay Konutları F Blokta açılan Kreş ve bakımevinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür Vekili Cemil İlbaş, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Şener, GÜNEBAKIŞ gazetesi Yazarı Dr. Ayhan Yiğit, ve çok sayıda davetli katıldı.

HEDEFİMİZ LİDER KİŞİLİKLER YETİŞTİRMEK

Açılışta bir konuşma yapan Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi yönetim kurulu Başkanı Öner Tugay, davete icabet edenlere teşekkür ederek, Anadolu Atakent ailesi olarak hedeflerinin lider kişilikler yetiştirmek olduğunu belirtti. Tugay, "Çocukların görsel, işitsel, kinestetik gelişim düzeyleri ve öğrenme yaklaşımlarını dikkate alarak, son teknoloji materyallerle donanan kurumumuzda bilişsel, duyuşsal, fiziksel ve sosyal alanlarda lider kişilikler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir" dedi

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILDI

Yeni umut ve ümitlerle açılışını gerçekleştirdikleri Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevinin özel mimarisi, akıllı bina teknolojisi ile sadece okul öncesi eğitime yönelik inşa edildiğini ve 550 metrekare kapalı alan, 270 metrekare açık alana kurulduğunu bildiren Tugay, konuşmasını şöyle sürdürdü: Kurumumuzda Çift dilli (bilingual) yabancı dil eğitimi, spor ve sağlık kulübü, fen, sosyal ve sağlık bilimleri kürsüleri, mutluluk ve başarı atölyeleri, interaktif ve inovatif eğitim, aile danışmanlığı ve ebeveyn kütüphanesi, din ve değerler eğitimi, pedagog ve psikolog desteği yanı sıra hizmet öncesi ve hizmet içi eğitimler ile zenginleştirilmiş eğitim olanakları sunulmaktadır."

TEŞEKKÜR

Dini ve Milli değerlere bağlı, araştıran, sorgulayan, edindiği bilgiyi uygulayan, öz bakım, özgüven, öz saygı gibi kazanımlar elde eden bireyler yetiştirmek için çıktıkları bu yolda, kendilerine destek olanlara teşekkürde bulunan Tugay, "Atatürk ve Erzurum Teknik Üniversitelerimizin başta rektörleri olmak üzere çok kıymetli akademisyenlerine, Aile ve Sosyal Politikalar il ve İlçe müdürlerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen başta olmak üzere merkez ilçe belediye başkanlarımıza ve ekiplerine, Milli Eğitim Bakanlığımızın eğitim ordusuna, ismini ayrı ayrı sayamadığımız her eğitim gönüllüsüne en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz." teşekkürüyle konuşmasını sonlandırdı.

TAVLAŞOĞLU HAYRAN KALDI

Kurum içerisini gezen Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu'da Öner Tugay ve Sıddık Bakır yönetiminde açılan eğitim kurumunda her şeyin düşünüldüğünü belirterek, "Ben bugüne kadar çok açılışa katıldım. Şunu çok net söyleyebilirim ki; böylesini ilk kez gördüm. Herşey düşünülmüş. Erzurum'a son teknoloji donanımlı muhteşem bir eğitim kurumu kazandırmışsınız. Bu özel yatırımınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum." diye konuştu

ŞENER'DEN TEBRİK

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Şener de genç yatırımcıları tebrik ederek, eğitim kurumunun Erzurum'a hayırlı olmasını diledi. Şener, "Şükrüpaşa semtinde böyle bir eğitim kurumuna mutlak ihtiyaç vardı. Bölgedeki Kreş ve Bakımevi ihtiyacını karşılamış oldunuz. Yatırım oldukça zengin. Allah yolunuzu açık etsin" diye konuştu.

Anadolu Atakent kreş ve gündüz bakımevi hizmete açıldı

Anadolu Atakent kreş ve gündüz bakımevi hizmete açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber