Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 09:48 Yorum: 0

Anadolu Gençlik Derneğinden iftar ve belge töreni

ANTALYA (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Temsilciliği tarafından düzenlenen 6 haftalık yaz kursu, düzenlenen iftar ve belge töreni ile sona erdi.AGDrneği Manavgat Temsilcisi Mehmet...

Anadolu Gençlik Derneğinden iftar ve belge töreni

ANTALYA (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Temsilciliği tarafından düzenlenen 6 haftalık yaz kursu, düzenlenen iftar ve belge töreni ile sona erdi.

AGDrneği Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, iftarda yaptığı konuşmada, düzenledikleri yaz kursuna yaklaşık 300 çocuğun katıldığını bildirdi. Altı hafta süren programda çocukların Kur'an-ı Kerim, Hadis-i Şerif, Hz. Muhammed'in hayatı, güzel ahlak ve diğer dini bilgileri öğrendiklerini belirten Gayretli, "Öğrencilerimizin yüzde 90'ı Kur'an-ı Kerim'i öğrendi. Bunların yanında çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katıldılar" dedi.

Gazze'de 800'ü aşkın Müslüman'ın İsrail tarafından katledildiğini ve katliamların sürdüğünü de belirten Gayretli, dünyanın bu zulme sessiz kalmasını kınadıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından kursa katılan çocuklar tarafından Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu, çeşitli gösteriler sunuldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli belge ve hediyeler verildi.

Programa İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Maslak da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber