Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2016 - 17:28 Yorum: 0

Anadolu Gençlik’ten darbe girişimine tepki

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Şubesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimin protesto etti.

Anadolu Gençlik’ten darbe girişimine tepki

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Manavgat Şubesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimin protesto etti.

AGD Manavgat Şubesi yöneticileri ve üyeleri Atatürk Kültür Merkezi önünde toplanarak 15 Temmuz akşamı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini ellerinde Türk Bayrakları ve Eski Başbakan merhum Prof. Dr. Necmetin Erbakan'ın yazısının bulunduğu pankart taşıyarak protesto etti. Protesto gösterilerine AGD yöneticilerin yanı sıra yaklaşık 200 öğrenci katıldı. AGD Manavgat Şubesi Müdürü Mehmet Gayretli, 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimini hatırlatarak, milli iradeye karşı saldırı yapıldığını söyledi.

"15 Temmuz, bir milli irade zaferidir"

Milletin, 15 Temmuz gecesi, kendine yakışır bir asalet ve olgunlukla gözü dönmüş darbecilere karşı koyarak, tarihi bir destan yazdığını ifade eden Gayretli, "15 Temmuz, bir milli irade zaferidir. Bu münasebetle darbe teşebbüsüne kararlılıkla ve cesurca karşı koyan silahlı kuvvetlerimize, polisimize, hükümetimize, emniyet mensuplarımıza, ama hepsinden önemlisi bu menfur girişimi önlemek, milli iradeye sahip çıkmak için canını ortaya koyarak, 7 den 77'ye genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle meydanları dolduran aziz milletimize şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz. Yapılan darbe teşebbüsü bütünüyle milletimize, demokrasiye ve milli iradeye karşı yapılmıştır" diye konuştu.

"Bir ülkenin asıl gücü tankı, topu, tüfeği değildir"

Anadolu Gençlik Derneği'nin milli ve manevi değerlerine bağlı imanlı bir gençliği yetiştirmeyi kendisine düstur edindiğini dile getiren Gayretli, "Unutmayalım ki bir ülkenin asıl gücü; tankı, topu, tüfeği değildir. Asıl gücü imanıdır inançlı gençliğidir. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, imanlı, şuurlu, vatanımıza ve bayrağımızın al rengine sevdalı bir şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Darbe girişimi sonucunda şehit olan vatandaşlarımızın çocuklarına ortaokuldan üniversiteye eğitim ve öğretimlerinde Anadolu Gençlik Derneği olarak evlerimiz ve yurtlarımızda ücretsiz barındırma imkanı sağlayıp, burs desteği vereceğimizi buradan kardeşlerimize ilan ediyoruz. Haince milletimize yapılan darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı tekrar Cenab-ı Allahtan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi.

Anadolu Gençlik’ten darbe girişimine tepki

Anadolu Gençlik’ten darbe girişimine tepki

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber