Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 16 Eylül 2014 - 09:17 Yorum: 0

Anadolu insanımızın vefakârlığı cefakârlığı vardır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İkizce, Seyituşağı, Atalar ve Yalınkaya mahallelerini ziyaret etti.

Anadolu insanımızın vefakârlığı cefakârlığı vardır

MALATYA/YEŞİLYURT - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İkizce, Seyituşağı, Atalar ve Yalınkaya mahallelerini ziyaret etti.

Polat: “Anadolu insanımızın vefakârlığı cefakârlığı vardır. Hangi mahallemize gidersek gidelim hemşerilerimiz bizleri bağırlarına basıyor,  kucak açıyor” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bugün Yeşilyurt Bölgemize bağlı İkizce, Seyituşağı, Atalar ve Yalınkaya mahallelerimizi tek tek gezip, vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye çalıştık. Anadolu insanımızın vefakârlığı cefakârlığı vardır. Hangi mahallemize gidersek gidelim hemşerilerimiz bizleri bağırlarına basıp kucak açıyor. Yeşilyurt’un bütün alanı Yeşilyurt Belediyesi için hizmet alanıdır. Bu mahallelerimizin hepsine ayrım gözetmeksizin aynı hizmeti götüreceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile Yeşilyurt Belediyesi iki kardeş gibi hareket edecektir. Bir ailede kardeşler arasında ilişkiler nasılsa öyle bir bağ ile hareket edeceğiz. Yeşilyurt’umuzun, Malatya’mızın her noktasına hizmet götürmek için bütün gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz Malatya’mızı ve Yeşilyurt’u ileriye taşımak. Biz birlik ve beraberlik içerisinde ilerleyeceğiz, bölmek ve ayrıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. İnşallah Yeni Türkiye yolunda daha güzel günler Yeşilyurt’umuzun ve Malatya’mızın olacak” dedi.

İkizce, Seyituşağı, Atalar ve Yalınkaya mahallelerini ziyaret programına, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile birlikte, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber