Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Nisan 2016 - 17:31 Yorum: 0

Anadolu Kaplanı Murat Tan, Wushuda Avrasya İkincisi Oldu

Anadolu Kaplanı lakabıyla tanınan Malatyalı Kickboks sporcusu Murat Tan, 22-25 Nisan tarihleri arası..

Anadolu Kaplanı Murat Tan, Wushuda Avrasya İkincisi Oldu

MALATYA (İHA) Anadolu Kaplanı lakabıyla tanınan Malatyalı Kickboks sporcusu Murat Tan, 22-25 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılan Wushu Avrasya Şampiyonası’nda ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Avrupa ve Asya ülkelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen Avrasya Şampiyonası’na 70 kilogramda katılan Murat Tan, finale kadar sergilediği performansla büyük alkış aldı. İHA muhabirine yaptığı açıklamada Türkiye’ye ikincilik sevinci yaşattığı için oldukça mutlu olduğunu söyleyen Murat Tan, “Malatya Bölgesi Wushu milli sporcusuyum. Yine Kickboks ve muaythaı branşlarında milliliğim var. Yakın zamanda Antalya’da yapılan Avrupa şampiyonasında küçük bir puanla finalde kaybettim. Tabi bunda sakatlığımın da payı var. Türkiye ve milli takım adına getirdiğimiz madalyadan dolayı mutluyuz. Tabi rızık kısmet diyorum ben. Biz de birincilik kürsüsüne çıkmak isterdik. Küçük bir sakatlıktan dolayı finalde kaybettik. Maçlar çok ilginç geçti, çok ciddi bir katılım vardı. 20’nin üzerinde ülke katılmıştı şampiyonaya. Lübnan, Kazakistan, Azerbaycan, İngiltere ve Rusya gibi ülkeler katılmıştı. Güzel maçlar oldu, ben de mutluyum tabi. Birincilik daha iyi olurdu ama bu organizasyonda ikincilikte önemli diye düşünüyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber