Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 11:48 Yorum: 0

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesine ziyaret

Adıyaman'ın Besni İlçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Karakaya, Anadolu Sakatlar derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan'ı ziyaret...

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesine ziyaret

Adıyaman'ın Besni İlçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Karakaya, Anadolu Sakatlar derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan'ı ziyaret etti.

Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Karakaya, Spor Hocası Özlem Tüy ile birlikte Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan'ı ziyaret ederek, sporun engelliler üzerindeki olumlu etkileri hakkında istişare toplantısı yaptı.Toplantı ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Ömer Arslan, "Amatör Spor Etkinlikleri Haftası münasebetiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Harun Karakaya ve spor hocamız Özlem Tüy derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyarette sporun engelli kardeşlerimiz üzerinde olumlu etkileri ve toplumsal dönüşüme katkısı üzerine karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunduk. Engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması için sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bunun için engelli kardeşlerimize sporu sevdirmeyi, düzenli spor yapma imkanı sağlayarak hayat içinde kendilerini göstermelerini ve öz güven duygularını geliştirmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar projelerimiz, hizmetlerimiz ve etkinliklerimiz nasıl devam ettiyse, bundan sonrada daha aktif bir şekilde devam edecektir" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber