Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 26 Ağustos 2016 - 09:58 Yorum: 0

Anadolu Üniversitesi’nden iddialara cevap;

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, yerel bir televizyon kanalında Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele konusunda Anadolu Üniversitesi'nin de adının...

Anadolu Üniversitesi’nden iddialara cevap;

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü, yerel bir televizyon kanalında Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele konusunda Anadolu Üniversitesi'nin de adının geçtiği iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün, yerel bir televizyon kanalında Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadele konusunda yaptığı açıklamada, Anadolu Üniversitesi'nin de adının geçtiği bazı iddialarda bulunduğu belirtilerek, "Ülkemizdeki tüm kurumlarda olduğu gibi bu terör örgütünün üyelerinin üniversitemizden de temizlenmesi konusunda ilgili mevzuat çerçevesinde titizlikle çalışılmaktadır. Son bir aylık süreçte toplam 63 akademik ve idari personel hakkında FETÖ/PDY kapsamında işlem yapılmış olup dosyalar ilgili mercilere intikal ettirilmiştir. Bundan sonra da bu kapsamdaki tüm iddialar dikkatle incelenip gerekli işlemlerin süratle ve kararlılıkla yapılacağından hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber