Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:15 Eskişehir de toz taşımı ve gece saatlerin yer yer sis bekleniyor12:15 Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti12:15 Fatih’te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını de...12:14 Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"12:14 Bilecik’te duyarsız sürücüler yayaları çileden çıkarıyor12:14 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi12:14 Merkezefendi Belediyesi’nin iftar programı Başkarcı’da12:10 Dedektörle sit alanında define ararken suçüstü yakalandı12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...
Sami Er
Türkiye 23 Mayıs 2019 - 23:13 Yorum: 0

Anadolu Yayıncılar Derneği iftar yemeğinde buluştu

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, basın ve spor camiası buluştu.

Anadolu Yayıncılar Derneği iftar yemeğinde buluştu

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar, basın ve spor camiası buluştu.

Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde düzenlenen iftar programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Yemeğin ardından AYD Başkanı Sinan Burhan kürsüye gelerek konuklara seslendi.

"Bizler sadece yerel medyanın sorunları ile uğraşmıyoruz"

Derneğin 15 yıl boyunca hizmet veren önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Burhan, "Bizler sadece yerel medyanın sorunları ile ilgilenmiyoruz. Aynı zamanda ülkemizi ilgilendiren sosyal olgu ve olaylarla da yakından ilgiliyiz. Neler yaptık sosyal olarak; Gezi olayları başladığında Anadolu medyası "Gezi olayları bir darbedir. Bir ağaç meselesi değildir" diyerek bir kampanya yürüttük. 17-25 FETÖ darbesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşerek kendisine destek verdik. 15 Temmuz sürecinde günlerce meydanda yayınlar yaptık. Anadolu medyası olarak milli iradeye sahip çıktık. Bunun dışında kendi mesleki sorunlarımızla ilgili çalışmalar da yaptık. Azerbaycan'da uluslararası bir kurultay düzenledik. Elazığ'da "uyuşturucuya karşı mücadelede yerel medyanın rolü" konulu bir toplantı düzenledik. Bunun da dışında spikerlik muhabirlik gibi alanlarda da çok ciddi çalışmalarımız oldu" dedi.

"Allah'ın bize vermiş olduğu mükafat asla kıyaslanamayacak düzeyde"

Ramazan ayı ve orucun önemine vurgu yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise şöyle konuştu:

"30 gün çoğu zamanda 29 gün aç kalacaksınız. Bu açlık ve susuzluğun sonunda Cenabı Allah cehennem azabından kurtuluşu bizlere müjdeliyor. Bizim katlanmış olduğumuz zorluk karşılığında Cenabı Allah'ın bize vermiş olduğu mükafat asla kıyaslanamayacak düzeyde bir mükafat. 29 günün belli bir süresinde aç ve susuzluğun karşılığında cehennem azabından kurtulmak, cennetin nimetlerine kavuşmak gerçekten de katlandığımız maliyetin karışlığında elde ettiğimiz kar kıyaslanmayacak kadar büyüktür. Bu Allah'ın sonsuz cömertliğinin ve rahmetinin ispatı."

"Gençlik bizim geleceğimiz"

Dernek faaliyetlerinden memnun olduğunu dile getirerek tebrik eden AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da, "Gençler için uyuşturucu ile ilgili yapmış oldukları program gerçekten bizim içinde çok önemli. İş gençlik ve spor olunca biz çok geniş konuşuruz. Gençlik bizim geleceğimiz. Gençlerimize özellikle uyuşturucu konusunda önemli bir şekilde yaklaşmamız gerekiyor. Neden uyuşturucuya alışıyorlar? Tabi ki sevgi eksikliğinden. Yalnızlıktan. Anne ve babalara düşen en büyük görev ücretsiz olan sevgiyi vermek. İnşallah onlara iyi bir Müslüman olmayı, vatanını seven gençler olmayı hem de iyi bir vatandaş olmayı öğretmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

İftar yemeğine medya temsilcilerinin haricinde Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal da katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber