Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm yarı finalleri yapıldı

GAZİANTEP (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) müsabakaları Atletizm Yarı Finalleri Gaziantep'te yapıldı.Gaziantep Gençlik Hizmetleri...

Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm yarı finalleri yapıldı

GAZİANTEP (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) müsabakaları Atletizm Yarı Finalleri Gaziantep'te yapıldı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Seyrantepe mevkiinde bulunan Spor Akademisi'nde yapılan, Gaziantep'in de bulunduğu 18 ilin katılımıyla gerçekleşen müsabakaların renkli görüntülere sahne olduğu belirtildi.

 Yüksek Atlama, Gülle Atma, 100 Metre Koşusu, 3 Adım Atlama, Cirit Atma, Uzun Atlama,300 Metre Koşusu, 1500 Metre Koşusu, 2000 Metre Koşusu, 800 Metre Koşusu, 4x100 Metre Koşusu ve  100 Metre Engelli Koşusu kategorilerinde ter döken sporcular, 4-5 Nisan’da Adana’da yapılacak olan finaller için kıyasıya yarıştı.

Finale adını yazdıran şehirler ise şöyle oluştu: Erkeklerde Gaziantep, Van ve Muş.

Kadınlarda ise Gaziantep, Şanlıurfa ve Van.

Yarı finallerde dereceye giren takımlar Adana'da düzenlenecek şampiyonluk müsabakaları için ter dökecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber