Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 03 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

Anadolujet Kapadokya-Antalya uçuşlarına başlıyor

ANTALYA (AA) - Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası Anadolujet, kültür ve deniz turizmi arasında bağlantı kuracak yeni hattı Kapadokya-Antalya'yı 1 Nisan'da açmaya hazırlanıyor.Anadolujet'ten...

Anadolujet Kapadokya-Antalya uçuşlarına başlıyor

ANTALYA (AA) - Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası Anadolujet, kültür ve deniz turizmi arasında bağlantı kuracak yeni hattı Kapadokya-Antalya'yı 1 Nisan'da açmaya hazırlanıyor.

Anadolujet'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kapadokya-Antalya karşılıklı seferleri yaz tarifesi süresince haftada üç gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

Deniz turizmi ile kültür turizmini bağlayacak bu yeni hattın, iki bölge arasında ziyaretçi geçişini arttıracağı ve turizm potansiyelini geliştireceği tahmin ediliyor.

Türkiye'nin en fazla ziyaretçi çeken kentlerinin başında gelen ve yılda 12 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan Antalya'dan, yeni rota ile Kapadokya ve çevresini ziyaret eden turist sayısının artması ve yılda ortalama 2 milyon turisti ağırlayan bölge potansiyelinin 5 milyonu bulması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber