Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Ocak 2022 - 15:28 Yorum: 0

ANADOLUSEM’den Nitel Araştırma Modelleri Eğitimi

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ANADOLUSEM) bünyesinde Prof.

ANADOLUSEM’den Nitel Araştırma Modelleri Eğitimi

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ANADOLUSEM) bünyesinde Prof. Dr. Gülsün Kurubacak tarafından Nitel Araştırma Modelleri: Durum Çalışması Eğitimi gerçekleştirildi.

Özellikle doktora öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde; Durum Çalışmasının Felsefi ve Kuramsal Temelleri, Durum Çalışması Türleri, Tip 1 Durum Çalışması, Tip 2 Durum Çalışması, Tip 3 Durum Çalışması, Tip 4 Durum Çalışması, Durum Çalışmasında Bilgi Toplama, Durum Çalışmasında Bilgiyi Analiz Etme, Durum Çalışmasında Bilgiyi Sunma konuları ele alındı.

Eğitimler devam edecek

Nitel Araştırma yönteminin tüm yönleriyle inceleneceği eğitim seti önümüzdeki haftalarda Nitel Araştırma Okuryazarlığı, Nitel Araştırmada Bilgi Toplama, Veri Analizi, Fenomenoloji, Etnografi, Eylem Araştırması, Paraksis Araştırması, Gömülü Kuram gibi yeni eğitimlerle devam edecek.

120'den fazla program

ANADOLUSEM eğitim kataloğunda farklı alanlarda 120'den fazla eğitim programı yer alıyor. Her yaştan ve her eğitim düzeyinden kişilerin güncel ve kaliteli öğrenme olanaklarına ulaşabilmesini sağlamak amacıyla ANADOLUSEM verdiği eğitimlerle bireylerin ilgi duyduğu alanlardaki yetkinliklerini geliştirerek yaşam boyu öğrenme sürecini desteklemeyi hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber