Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2016 - 11:24 Yorum: 0

Anafartalar Spor Kulübü’nde Şampiyonluk Kutlaması

Bu sezon Minik Kızlar Voleybol kategorisinde Adana şampiyonu olan Anafartalar Spor Kulübü gerçekleştirdiği sezonun son antrenmanı sonrasında mini bir şampiyonluk...

Anafartalar Spor Kulübü’nde Şampiyonluk Kutlaması

Bu sezon Minik Kızlar Voleybol kategorisinde Adana şampiyonu olan Anafartalar Spor Kulübü gerçekleştirdiği sezonun son antrenmanı sonrasında mini bir şampiyonluk kutlaması ile sezonu kapattı.

Antrenör Göksel Özbek'in sezon boyu göstermiş oldukları çalışma azmi ve başarılarından dolayı teşekkürlerini alan minik kızlar çok başarılı bir sezon ardından Adana Şampiyonu olmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşadıklarını söylediler.

Antrenör Göksel Özbek, bu sezon ipi önde göğüsleyerek Adana şampiyonu oldukları için mutlu olduklarını, sonraki yıllarda çalışmalarının artarak süreceğini belirterek gelecekte Türkiye voleyboluna büyük hizmetler verecek sporcular yetiştireceklerinin sözünü verdi.

Göksel Özbek, desteklerinden dolayı Kulüp başkanı Sayın Kaptan Bağ, Yönetici Aşkın Turuşkan ve Ahmet Ünal ile yardımcı antrenör Fatma Doğan'a teşekkür etti.

Anafartalar Spor Kulübü’nde Şampiyonluk Kutlaması

Anafartalar Spor Kulübü’nde Şampiyonluk Kutlaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber