Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mart 2014 - 17:18 Yorum: 0

Anaokulu öğrencileri fidan eğitimi

BAYBURT (AA) - Kaleardı 75. yıl Anaokulu öğrencileri tarafından Şehit Osman Tepesi'nde ağaç dikimi gerçekleştirildi.Bayburt Devlet Hastanesinde görevli hemşire Hilal Ölmez tarafından düzenlenen...

Anaokulu öğrencileri fidan eğitimi

BAYBURT (AA) - Kaleardı 75. yıl Anaokulu öğrencileri tarafından Şehit Osman Tepesi'nde ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Bayburt Devlet Hastanesinde görevli hemşire Hilal Ölmez tarafından düzenlenen programa, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hulki Aşır, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Mahmut Memiş, kurum amirleri, hemşireler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ölmez, kendisinin Bayburtlu olmadığını ancak Bayburt için bir şeyler yapmak istediğini belirterek, "Çocuklarımızın küçük yaşta ağaç sevgisi kazanmaları ve yeşile karşı duyarlı olmaları adına böyle bir çalışma yaptık. Umarım hem çocuklarımıza hem de Bayburt'a faydalı olabilmişizdir" dedi.

Kaleardı 75. Yıl Anaokulu yıldızlar sınıfında eğitim gören 27 öğrencinin katıldığı programda, 50 fidan toprakla buluşturuldu.

Etkinlik sonunda çocuklara balon dağıtıldı. Belediye Başkanı Polat da öğrencilere hediyeler verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber