Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:58 Yorum: 0

Anaokulu Öğrencilerinden Sergi

Pazarlar Anaokulu öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları resimler ilgi gördü.

Anaokulu Öğrencilerinden Sergi

Pazarlar Anaokulu öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları resimler ilgi gördü.

Okulun 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri tarafından serbest zaman, fen-doğa etkinlikleri ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan resim sergisine özellikle öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi.

Küçük parmakların oluşturduğu eserlerin arasında ebru, yırtma yapıştırma, kolaj, üç boyutlu maketler bulunuyor. Küçük yüreklerin bu anlamlı gününde onların heyecanını paylaşan velilerin yanı sıra Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Canfer Gürbunar, okul müdürleri, daire amirleri, veliler ve vatandaşlar da de sergiye katıldı.

Çocuklarının sergisini gezen velilerin mutlulukları yüzlerine yansırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, sergiyi çok beğendiğini ifade etti. Serginin gezilmesinin ardından sergiyi gezen ziyaretçilere ikramda bulunuldu.

Sergi açılışını Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan'ın eşi Tülin Karaaslan yaptı.

Yıl Sonu Sergisinini gezen İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, yaptığı konuşmada Okul öncesi eğitimin çocuklarımızın gelişimi açısından önemli olduğunu aynı zamanda uzun bir eğitim hayatına hazırlık maiyetini taşıdığını, bu gibi etkinliklerin de çocukların yeteneklerinin sergilenmesi için bir fırsat olduğunu ayrıca ailelerinin kendi çocuklarının yeteneklerini görüp gururlanmaları gerektiğini söyledi.

Organizasyonda emeği geçenlere herkese teşekkür eden Kaymakam Ahmet Karaaslan, daha sonra velilerle birlikte miniklerin el emeği eserlerini tek tek gezdi. (MB-EFE)

Anaokulu Öğrencilerinden Sergi

Anaokulu Öğrencilerinden Sergi

Anaokulu Öğrencilerinden Sergi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber