Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 10:33 Yorum: 0

Anaokulu öğrencilerine yerli malının önemi anlatıldı

ANTALYA (AA) - Kumluca'da Yerli Malı Haftası dolayısıyla Atatürk Anaokulu öğrencileri için yerli malı etkinliği düzenlendi.Atatürk Anaokulu öğretmenleri Emine Özkalp Çor ve Pınar Gürdün...

Anaokulu öğrencilerine yerli malının önemi anlatıldı

ANTALYA (AA) - Kumluca'da Yerli Malı Haftası dolayısıyla Atatürk Anaokulu öğrencileri için yerli malı etkinliği düzenlendi.

Atatürk Anaokulu öğretmenleri Emine Özkalp Çor ve Pınar Gürdün öncülüğünde düzenlenen etkinlikte öğrencilere yerli malının önemi anlatılarak, evlerde kendi imkanlarıyla yapılabilecek pekmez, turşu, peynir, konserve ve kuru gıdalar hakkında bilgi verildi. 

Emine Özkalp Çor, Yerli Malı Haftası dolayısıyla sınıfta hafta boyunca öğrencilere drama ve slayt gösterisi yapıldığını, yerli malının öneminin anlatıldığını söyledi.

Hafta boyunca etkinliklere velilerin de katkıda bulunduklarını ifade eden Çor, öğrenci evlerinde yaptıkları yöresel gıdaların saklanmasıyla ilgili bilgileri öğrencilerle paylaştıklarını anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber