Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 25 Mayıs 2019 - 12:53 Yorum: 0

Anasınıfı öğrencileri çocukluklarını doyasıya yaşadı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu anasınıfı tarafından düzenlenen "Okul Dışarıda" etkinliği kapsamında öğrenciler dışarıda gönüllerince...

Anasınıfı öğrencileri çocukluklarını doyasıya yaşadı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu anasınıfı tarafından düzenlenen "Okul Dışarıda" etkinliği kapsamında öğrenciler dışarıda gönüllerince eğlenip, çocukluklarını doyasıya yaşadılar.

Okul bahçesinde yapılan etkinliklerde; büyük kartonlar üzerine yapılan özgün resim çalışmaları, kendi bedeninden hulahop geçirerek arkadaşını ulaştırma oyunu, deterjanlı sudan baloncuk yapma, yüz boyalarıyla birbirlerinin yüzünü boyama çalışmaları gerçekleştirildi.

Anasınıfı Öğretmeni Selin Ağçay, "Okul Dışarıda" etkinliğiyle amaçlarının öncelikle öğrencilerin çocukluklarını doyasıya yaşamaları için tüm günlerini bu doğrultuda planlamak, aynı zamanda doğayla iç içe olmak, çevrelerini araştırıp keşfetmek, onları dört duvar arasından çıkararak olabildiğince özgür hissettirmek olduğunu ifade etti.

Ağçay, öğrencilerin bu etkinliği çok sevdiklerini, bu nedenle ileriki günlerde de bu tür etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi.

Anasınıfı öğrencileri çocukluklarını doyasıya yaşadı

Anasınıfı öğrencileri çocukluklarını doyasıya yaşadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber