Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Kasım 2014 - 15:03 Yorum: 0

Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi:

"Anavatan Partisi bundan sonraki süreçte tüm Türkiye'nin gündeminde olacaktır. Yapıcı çözüm önerileriyle Türk siyasetine zenginlik katacaktır"

Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi:

MERSİN (AA) - Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, yapıcı çözüm önerileriyle Türk siyasetine zenginlik katacaklarını belirtti.

Çelebi, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, partisinin Mersin il binasının açılışını yaptıklarını söyledi.

Geçmişte Türkiye'ye çok önemli hizmetleri olan partinin bir nadas dönemi atlattığını vurgulayan Çelebi, dökülen yaprakların yeniden çıktığını ifade etti.

Çelebi, Mersin'de bugün seçim çalışmalarını başlattıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Anavatan Partisi bundan sonraki süreçte tüm Türkiye'nin gündeminde olacaktır. Yapıcı çözüm önerileriyle Türk siyasetine zenginlik katacaktır. Geçmişte olduğu gibi bizim kavgayla gürültüyle işimiz yok. Bizim düsturumuz kardeşlik, birlik ve beraberlik. İnşallah bu birliği ve beraberliği tüm Türkiye'ye tesis edeceğiz çünkü parlamentoda olan partileri görüyoruz, birlik ve beraberlikten çok uzaklar. Sadece ötekileştirme siyaseti yapıyorlar. İnşallah Anavatan Partisi'nin sevgi ve hoşgörü siyaseti önce Türkiye'ye sonra TBMM'yi kapsayarak tüm ülkede sevgi iklimini oluşturacaktır."

Çelebi, yurt genelinde teşkilatların hızlıca açıldığını bildirerek, tüm Türkiye'nin partisi olduklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber