Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

ANFODER fotoğrafçılık kursu başladı

KONYA (AA) - Ereğli'de Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER), 19. dönem temel fotoğraf çekim kursu başladı.ANFODER Başkanı Yavuz Görür, kursu amatör fotoğrafçı Tolga...

ANFODER fotoğrafçılık kursu başladı

KONYA (AA) - Ereğli'de Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER), 19. dönem temel fotoğraf çekim kursu başladı.

ANFODER Başkanı Yavuz Görür, kursu amatör fotoğrafçı Tolga Peker'in dersi ile başlattıklarını söyledi.

19. dönem kursuna doktor, avukat, öğretmen, öğrenci, esnaf, gibi değişik meslek gruplarından 15 kursiyerin fotoğrafçılık eğitimi alacağını belirten Görür, farklı meslek gruplarından yetişmiş, eğitimli insanların fotoğrafçılık eğitimi alma isteklerinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Görür, fotoğrafçılığın her kesimden insanın ilgilendiği, ihtiyaç duyduğu bir alan haline geldiğini vurgulayarak, "Bölgeyi tanıtmak, insanlarımıza fotoğrafı öğretmek ve sevdirmek misyonu ile 2010 yılında kurulan derneğimiz, amaçları ve hedefleri doğrultusunda vatandaşlarımızın da gösterdiği ilgi ve destekle çalışmalarına devam etmektedir'' dedi.

Görür, 20. dönem kurs kayıtlarının da başladığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber