Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2014 - 10:28 Yorum: 0

ANGİAD Başkanı Semiz:

"Fas'ta kadınlara rol model seçilmem de benim için çok önemli. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş olmanın gururu içindeyim"

ANGİAD Başkanı Semiz:

ANKARA (AA) - Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz, "Fas'ta kadınlara rol model seçilmem de benim için çok önemli. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş olmanın gururu içindeyim" dedi.

Semiz, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal ve ekonomik yönden kadınları destekleyen Fas'ın "Fes Life" ve "Fatema El Fihria" adlı dernekleri tarafından "Kadınlara rol model" seçildiğini bildirdi. Ödülünü almak üzere Fas'a gittiğini belirten Semiz, Türkiye ile Fas'ın kardeş iki ülke olduğunu, rol model seçilmenin gururunu yaşadığını ifade etti.

Kadın ve erkeklerin eşit koşullarda mücadele etmesini ve başarılı olanın kazanmasını istediğini kaydeden Semiz,  "Benim, adında iş adamı kelimesinin geçtiği bir derneğe başkan olmamın temelinde de, pozitif ayrımcılık değil başarı yatıyor. Son derece çekişmeli bir seçimle göreve geldiğim için başkan oluşum ses getirdi. Bu anlamda Fas'ta kadınlara rol model seçilmem de benim için çok önemli. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş olmanın gururu içindeyim" ifadelerini kullandı.

Semiz, Faslı kadınlara rol model seçilmenin ve onları iş dünyasına teşvik etmenin mutluluğunu yaşadığına değinerek, iki kardeş ülke arasında ticari, sosyal ve kültürel organizasyonların arttırılması konusunda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu da vurguladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber