Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 10:53 Yorum: 0

ANGİAD Başkanı Semiz:

"Türkiye'de artık cinsiyet farkı olmaksızın herkesin, 2023 yılı için konulan hedeflere ulaşmada görev alması gerekiyor"

ANGİAD Başkanı Semiz:

ANKARA (AA) - Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz, Türkiye'de artık cinsiyet farkı olmaksızın herkesin, 2023 hedeflerine ulaşmada görev alması gerektiğini bildirdi. 

Semiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kadınların sorun ve beklentilerinin tek bir güne sıkıştırılamayacak kadar büyük olduğunu ifade etti. 

Kadınlara dönük hiçbir ayrımcılığı kabul etmediklerini vurgulayan Semiz, şunları kaydetti:

“Kadınların evlerinde, işyerlerinde ve sosyal yaşamda sağlıklı bir şekilde varlık göstermeleri hepimizin ortak dileğidir. Şiddete, baskıya maruz kalmadan, insanca yaşamaları, hayatın her alanında başarılı olmaları hepimizin özlemidir. Bizler artık ezilen değil, güçlü kadınlara tanık olmak istiyoruz. Türkiye'de artık cinsiyet farkı olmaksızın herkesin, 2023 yılı için konulan hedeflere ulaşmada görev alması gerekiyor. Tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber