Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Hibe - Proje - Burs 20 Mayıs 2015 - 06:37 Yorum: 0

Animasyon Zirvesi & Yarışması

Canlan İstanbul Animasyon Zirvesi & Yarışması

Animasyon Zirvesi & Yarışması

İstanbul Kalkınma Ajansı Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı tarafından hibe desteği alarak, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Odası ortaklığıyla yürütülen Canlan İstanbul: Animasyon Girişimcilik Programı Projesi kapsamında “Animasyon Zirvesi & Yarışması”  organize edilecektir.

Animasyon sektörü önemli temsilcilerinin bir araya geleceği “Canlan İstanbul Animasyon Zirvesi & Yarışması” programı 10 Haziran 2015 Çarşamba Günü Saat: 14.00’da İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

 

CANLAN İSTANBUL ANİMASYON YARIŞMASI

İstanbul’da yaratıcı endüstrilerin temel kollarından olan animasyonu, sektörün sürdürülebilir gelişimine katkı sağlamak ve böylelikle İstanbul’un yaratıcılık ve yenilikçilik kapasitesini arttırmak amacıyla üniversitemiz tarafından Canlan İstanbul: Animasyon Girişimcilik Programı Projesi yürütülmektedir.

Animasyon sektörünün en temel sorunlarından biri olan etkin, nitelikli ve deneyimli insan kaynağını erişimine imkan sağlamak ve animasyon yeteneklerinin istihdamını kolaylaştırmak adına Canlan İstanbul Animasyon Yarışması düzenlenecektir.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, sektörün en önemli temsilcilerinin yer alacağı Animasyon Yarışmasına katılmak isteyen herkesi davet ediyor…

 

BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Herhangi bir teknik kısıtın bulunmadığı serbest konulu 2D,3D ve stop motion animasyon projeleriyle, sektör için yenilikçi fikirlerini hayata geçirmek ve sektörde yer almak isteyen; Lise öğrencileri, Üniversite Öğrencileri, Yeni Mezun Gençler, Girişimci Adayları ister şahıs, ister grup olarak yarışmaya katılabilir.

 *Sektörde yer alan profesyoneller yarışmaya dahil edilmeyecektir.

 

NASIL BAŞVURULABİLİR?

Yarışmaya başvuran adaylardan 05 Haziran 2015 Cuma gününe kadar hazırlamış oldukları projelerin video formatlarını ve projenin genel amaçları, dair bilgi veren 5 sayfayı geçmeyecek bir PDF dosyası hazırlayıp tarafımıza iletmeleri gerekmektedir.

Projelerin incelenmesinin ardından ön değerlendirme sonuçları 08 Haziran 2015 Pazartesi tarihine kadar katılımcılara belirttikleri eposta adresleri üzerinden veya telefonlarla bildirilecektir. Adı, Soyadı, Kısa özgeçmişleri, İrtibat telefonları ve Adresleri eksik olan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Başvuru için; [email protected]

Son Başvuru Tarihi: 05 Haziran 2015

 

DEĞERLENDİRME VE SONUÇLAR?

Projeler; sinematik anlatım, animasyon kalitesi, ses ve müzik, yaratıcı senaryo ve ortaya koyulan özgün fikir öğeleri dikkate alınarak değerlendirilecektir.

İlk 5’e giren adayların hepsine; yaklaşık 250 kişinin katılımı beklenen Canlan İstanbul Animasyon Zirvesi & Yarışmasın’da projelerini sunma imkanı verilecek ve kazanan ilk 3 aday, ödüllerin sahibi olacaktır.

 

ÖDÜLLER

Canlan İstanbul Animasyon Zirvesi & Yarışması kapsamında belirlenen ilk 5 kişiye yatırımcıların ve sektör oyuncuları karşısında projelerini sunabilme olanağı verilecektir. Söz konusu beş kişiden ilk 3’üne son derece önemli animasyon şirketlerinde staj imkanı, yazılım lisansları ve  sürpriz hediyeler verilecektir.

 

Daha detaylı bilgi için:

444 0 413 (4447 – 4448)

[email protected]

Facebook: Canlan İstanbul: Animasyon Girişimcilik Programı Projesi

Twitter: canlanistanbul

Youtube: canlanistanbul

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber