Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Temmuz 2014 - 13:41 Yorum: 0

Anıttepe Yüzme Havuzu kapanıyor

Anıttepe Yüzme Havuzu'nun sağlıklı bir yapıya sahip olmaması nedeniyle kapatma kararı alındığı bildirildi.

Anıttepe Yüzme Havuzu kapanıyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Anıttepe Yüzme Havuzu'nun, sıhhatli bir yapıya sahip olmadığını, bu nedenle de kapatma kararı aldıklarını söyledi.

Er, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havuzun olduğu binaya 'dayanıklılık raporu' verilmediğini ve kapatma kararının ise tamamen güvenlik nedeni ile alındığını belirterek, 'Aynı yere yeni bir havuz yapılacak, projelendirmesi başladı. Alanın zemini denetim ediliyor, uygunluğuna bakılıyor. Bir proje çıkarılacak ve ardından yeni havuzun inşasına başlanacak' diye konuştu.

Niyazi Er, havuzun kapatılmasıyla ilgili kulüplerden gelen tepkilerle ilgili olarak, 'Kulüplerin sıkıntıya girdiğini biliyoruz fakat şu an onlara gösterecek diğer bir havuzumuz yok. Mamak Belediyesi'nin Topraklık'taki havuzunu veya üniversitelerin havuzlarını kullanabilirler. İlk etapta kendi girişimleriyle çözüm üretmeleri gerekiyor, ilerleyen zamanlarda İl Müdürlüğü şekilde bizler de elimizden gelen yardımı göstereceğiz' ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber