Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:53 Yorum: 0

Ankara Arguvanlılar Derneği kongresi yapıldı

Ankara'da faaliyet gösteren Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin, 22. Dönem Genel Kurulu yapıldı.

Ankara Arguvanlılar Derneği kongresi yapıldı

Ankara'da faaliyet gösteren Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin, 22. Dönem Genel Kurulu yapıldı.

Başkanlığa yeniden Asım Aydoğdu seçildi. Ankara'da Dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Aydoğdu yönetim kurulundaki on yıllık süreci değerlendirdi.

Aydoğdu konuşmasında " 10 yıllık süreçte arkadaşlarımla birlikte birçok kültürel faaliyetler gerçekleştirdik. Arguvan Vakfı, Ankara Malatyalılar Derneği, Arguvan Belediyesi, Arguvan Kaymakamlığının yanı sıra İnönü Üniversitesi ile üç kez, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile bir kez, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile üç kez kültürel faaliyetler yaptık. Prestij açısından derneğimiz hızla yükselmiştir. On yıllık süreçte ekonomik açıdan en iyi yaptığımız iş, derneğimize ait bir yer alınması oldu. Şu an derneğimizin bulunduğu binada dairelerin 200 bin TL'ye satıldığı söyleniyor. İçerisindeki demirbaşların maliyeti minimum 30 bin TL'dir. Toplamda on yıllık süreçte derneğimize 230 bin TL'yi siz saygı değer üyelerimizin, Arguvanlıların ve Arguvan sevdalılarının güveni ile yaptığımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Genel Kurul sonrası Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinde yeni seçilen üyelerinin görev dağılımı gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber