Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 20:58 Yorum: 0

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Akçakoca Sosyal Tesisleri açıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Akçakoca Sosyal Tesisleri açıldı

DÜZCE (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediye olarak sosyal projelere önem verdiklerini belirterek, "Çocuklara çok önem veriyoruz, yaşlılara çok önem veriyoruz, kadınlara gençlere ve engellilere çok önem veriyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakoca Sosyal Tesisleri açılışında konuşan Gökçek, Türkiye'nin önemli günlerden geçtiğini vurgulayarak, "Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak seçtik. Akçakocalıların katkısından olayı ben bir kez daha teşekkür ediyorum. 27 Ağustos'ta kongremiz olacak ve bu kongrede genel başkanımız ve Başbakanımız da Ahmet Davutoğlu olacak. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı. 

"Bildiğiniz gibi Akçakoca eniştesiyiz ve Ankara her yerin ağabeyi, her tarafa koşmaya çalışıyoruz" diyen Gökçek, şunları söyledi: 

"Öteden beri Ankara'nın bir adeti var. Ankara'nın en çalışkan, takdir ve teşekkür alan çocuklarını her hafta birer haftalık ücretsiz tatile göndeririz. Burası, Ankara'daki engelli kardeşlerimize, yaşlılarımıza, çalışkan öğrencilerimize yıl boyu birer haftalık tatiller şeklinde hizmet edecek. Yaklaşık 150 kişilik kapasitesi var. Bu da demektir ki, her yıl yaklaşık 5 bin Ankaralı Akçakoca'yı tanıyacak. Bu da Akçakoca ekonomisine katkı demektir." 

Konuşmaların ardın açılışı gerçekleştiren Gökçek, tesisi gezerek incelemelerde bulundu. 

Açılışa, Düzce Miletvekilleri Osman Çakır, Fevai Arslan ve elçe belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber