Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Türkiye 26 Mart 2019 - 11:18 Yorum: 0

Ankara Büyükşehir bünyesinde kreş açılacak

Ankara Büyükşehir Meclisi kreş ve EGO hizmetleri konusunda kararlar aldı.

Ankara Büyükşehir bünyesinde kreş açılacak

Ankara Büyükşehir Meclisi kreş ve EGO hizmetleri konusunda kararlar aldı. Büyükşehir, çalışanlarına kreş açarken, İstiklal Savaşı Madalyası taşıyanlara ise EGO'dan ücretsiz yararlanmayı oy birliği ile kabul etti.

Ankara Büyükşehir Meclisi Mart 2019 son oturumunda oy birliğiyle kreş ve EGO komisyon kararlarını kabul etti. Bu sonuçlarla, Büyükşehir bünyesinde kreş açma kararı alırken, İstiklal Savaşı Madalyası taşıyan gazi evlatlarına da EGO'dan ücretsiz faydalanma hizmetini getirdi. Büyükşehir Meclisine bu konuda verdiği önergelerle kreş ve EGO hizmetini gündeme taşıyan Büyükşehir Meclis Üyesi Mahir Özel, konuya ilişkin değerlendirmede bulundu. Vatandaşlarımıza naçizane gayretlerle sunmaya vesile olduğu hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Özel, "Bilindiği gibi İstanbul'da belediye başkan adayları kreş konusunda çocuklu ailelere projeler oluşturmaya çalışırken, biz Ankara'da bunu Büyükşehir bünyesinde önerge ile gerçekleştirdik bundan mutluluk duyuyorum. Çalışanlarımızın çocukları için yapacağımız çok işler olmakla beraber öncelikli hedefimizin kreş olması ve bunun meclisten geçmesi pek çok çalışanımızı genç anneyi ve babayı mutlu etti. Bunun memnuniyet haberlerini onlardan alıyoruz. Bu bizi de mutlu kılıyor. Diğer taraftan gazilerimizin EGO'nun otobüs, metro gibi taşıma hizmetlerinden yararlanma konusundaki hassasiyetimizin yanına, halen çok az sayıda kalan İstiklal Madalyası taşıyan şerefli atalarımızın anılarına saygı ve hürmetle, o kutsal madalyayı taşıyanlara bir nebze olsun katkıda bulunmak noktasında böyle bir karar almak da sevindiricidir. Kararın insanlarımıza yararlı olmasını, yeni gelecek meclisimizin ve çalışanların da alacakları kararlarda hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hepsine hayırlı hizmetler noktasında başarılar diliyorum" diye belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber