Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2016 - 17:48 Yorum: 0

Ankara Garı’nda hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı

10 Ekim 2015'te Ankara Garı önünde düzenlenen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden CHP'li gençler ölümlerinin birinci yılında mezarları...

Ankara Garı’nda hayatını kaybedenler mezarları başında anıldı

10 Ekim 2015'te Ankara Garı önünde düzenlenen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden CHP'li gençler ölümlerinin birinci yılında mezarları başında anıldılar.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve il yönetiminin de katıldığı anma programında partililer, mezarlara karanfil bırakarak, dua ettiler. Ailelerin acılarını paylaşan ve ölenlerin mezarlarına karanfil bırakan CHP İl Başkanı Kiraz, "Canlarımızın katledilişlerinin 1 yılında mezarları başında o güzel insanları bir kez daha özlemle, hasretle anıyoruz" dedi.

Hayatlarını kaybedenleri asla unutmayacaklarını ifade eden Kiraz, "Anılarını yaşatma adına elimizden ne çaba geliyorsa sarf edeceğiz. Onların bıraktığı mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Burada yatan kardeşlerimizin bizim üzerinde çok emeği var. CHP Malatya Gençlik Kolları'ndan 7 gencimizi kaybettik. Onların bıraktığı bu mücadeleyi hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde devam ettirerek onlara sözümüz olan barışı mutlaka bu topraklara getireceğiz" diye konuştu.

Katliamın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen dava sürecinin ilerlemediğini belirten Kiraz, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her türlü siyasi ve hukuki mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Ailelerine sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber