Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Temmuz 2014 - 13:13 Yorum: 0

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Temel:

"Ramazan ayı itibarıyla bin 149'u üretim yerlerine, bin 640'ı satış yerlerine yönelik olmak üzere toplam 2 bin 789 denetim gerçekleştirdik"

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Temel:

ANKARA (AA) -  Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhsin Temel, ramazan ayı itibarıyla bin 149'u üretim yerlerine, bin 640'ı satış yerlerine yönelik olmak üzere toplam 2 bin 789 denetim yaptıklarını bildirdi.

Temel, yazılı açıklamasında, ramazan ayı nedeniyle gıda üretiminin ve satışının arttığını belirterek, Ankaralıların güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi için denetimleri kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Bu kapsamda, Yenimahalle'de bir işletmenin artık ve bayat ekmekleri kullanarak galeta unu üretimi yaptığını belirlediklerini kaydeden Temel, söz konusu işletmeye 5 bin 320 lira, tüketim tarihi geçmiş ürünlerin satışa sunulduğu bir iş yerine ise bin 329 lira idari para cezası uygulandığını belirtti.

Temel, ramazan ayı itibarıyla bin 149'u üretim yerlerine, bin 640'ı satış yerlerine yönelik olmak üzere toplam 2 bin 789 denetim yaptıklarını belirterek, tüketicilerden karşılaştıkları olumsuz durumları il ve ilçe müdürlükleri ile Alo 174 Gıda Hattı'na ihbar etmelerini istedi.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber