Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Eylül 2016 - 17:53 Yorum: 0

Ankara İtfaiyesi’nin Çalışmaları Kızılay Metro İstasyonu Sanat Galerisi’nde tanıtıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi, "Sadece yangınla mücadele değil, trafik kazaları, depremler ve son dönemlerde meydana...

Ankara İtfaiyesi’nin Çalışmaları Kızılay Metro İstasyonu Sanat Galerisi’nde tanıtıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi, "Sadece yangınla mücadele değil, trafik kazaları, depremler ve son dönemlerde meydana gelen patlamalarda, Ankara İtfaiyesi vatandaşın imdadına en önde koştu" dedi.

İtfaiye Haftası nedeniyle, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Kızılay Metro İstasyonu Sanat Galerisi'nde, Ankara İtfaiyesi'nin çalışmalarını tanıtan bir fotoğraf sergisi açıldı. Serginin açılış törenine, İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve bürokratları ile vatandaşlar katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi, "Sergideki fotoğraflarda da göreceksiniz, itfaiyeciler sadece yangınla mücadele değil, trafik kazaları, depremler ve son dönemlerde meydana gelen patlamalarda, Ankara İtfaiyesi vatandaşın imdadına en önde koştu. Ekibimi gerçekten kutluyorum. Onların görev bilincine hayranım. Çalışmalarında hepsi hayatlarını ortaya koyarak, mağdur durumda kim olursa olsun, yardımlarına koşuyorlar" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği "İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği" konulu resim yarışmasına da değinen Celil Sipahi, "Bu sergide ayrıca yavrularımızın yarışmaya katıldıkları itfaiye temalı resimleri de yer alıyor" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, İtfaiye Daire Başkanı Celil Sipahi, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak ve belediye bürokratları, Ankara'daki ortaokullar arasında düzenlenen "İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği" temalı resim yarışmasında ilk 3 dereceye giren öğrenciler ile mansiyon kazanan öğrenciye ödüllerini verdi. Ödül törenin ardından, Sipahi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları, birlikte serginin açılış kurdelesini keserek, sergiyi gezdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber