Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri11:04 İzmir’de sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor
23 Nisan
Türkiye 24 Mayıs 2019 - 10:03 Yorum: 0

Ankara Kalkınma Ajansı “Gençler için Sosyal Girişimcilik Programı” yarı finali

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Gençler için Sosyal Girişimcilik Programı'nın yarı final etkinliği, 26 Mayıs günü saat 13.30'da Cozone'da...

Ankara Kalkınma Ajansı “Gençler için Sosyal Girişimcilik Programı” yarı finali

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Gençler için Sosyal Girişimcilik Programı'nın yarı final etkinliği, 26 Mayıs günü saat 13.30'da Cozone'da gerçekleşecek. Yarı finalde toplumsal sorunlara sosyal girişimcilik modelini kullanarak çözüm bulmaya çalışan 15 ekip yarışacak.

Ankara Kalkınma Ajansı Gençler için Sosyal Girişimcilik Programı, Ankara'da sosyal girişimcilik ve sosyal inovasyon ekosistemini güçlendirerek toplumsal sorunlara etkili, sürdürülebilir çözümler bulmak ve toplumsal sorunların çözümünde bir model olarak sosyal girişimciliği yaygınlaştırmak amacıyla bu yılın başında hayata geçirildi. Yoğun ilgi gören programa geliştirdikleri iş modeliyle sosyal sorunlara çözüm önerisinde bulunan ve sosyal etki oluşturmayı hedefleyen 246 genç başvurdu. Alınan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda seçilen 15 ekip sosyal girişimcilik, iş modeli geliştirme, sosyal etki ve sunum yapma gibi konuları içeren yoğun bir eğitim ve mentorluk programı ile iş fikirlerinin hayata geçirilmesi için desteklendi. Yarı final etkinliğinde eğitim, çevre, engelliler, toplumsal cinsiyet eşitliği, mülteci ve göçmenler gibi konularda program boyunca geliştirilen iş fikirleri Ankara Kalkınma Ajansı, İmece, Viveka, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı gibi sosyal girişimcilik alanında çalışan kurumların temsilcileri ve sosyal girişimciler tarafından değerlendirilecek. Yarı final etkinliği kapsamında düzenlenen panelde Fazla Gıda, teyit.org ve Maide Mutfak gibi sosyal girişimler kendi sosyal girişimcilik yolculuklarını katılımcılarla paylaşacak. Sosyal girişimcilikle ilgilenen herkesin katılımına açık olan yarı final etkinliği için httpstifika.comegitim2618ankara-kalkinma-ajansi-gencler-icin-sosyal-girisimcilik-programi-yari-final-etkinligi adresi üzerinden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Yarı final etkinliği sonrasında finale kalacak beş ekip, mentorluk çalışmalarına devam ederek, 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan finale katılmaya hak kazanacak. Program sonunda birincilik ödülünü kazanan ekibe 25 bin TL, ikincilik ödülü olarak 20 bin TL ve üçüncülük ödülü olarak da 15 bin TL verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber