Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Ankara Kalkınma Ajansından 20 milyon liralık proje desteği

ANKARA (AA) - Ankara Kalkınma Ajansı, yerel kalkınma için başarılı proje önerilerine 20 milyon lira destek sağlayacak.Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Ankara Kalkınma Ajansı’nın 2015...

Ankara Kalkınma Ajansından 20 milyon liralık proje desteği

ANKARA (AA) - Ankara Kalkınma Ajansı, yerel kalkınma için başarılı proje önerilerine 20 milyon lira destek sağlayacak.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Ankara Kalkınma Ajansı’nın 2015 yılı teklif çağrısı kapsamında düzenlediği  “Proje Hazırlama ve Başvuru Eğitimleri” tamamlandı.

 Eğitimler kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşlardan toplam 300 kişiye  “Proje Döngüsü Yönetimi (PDY)” eğitimi verildi. 18-27 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen bu eğitimlerde Proje Döngüsü Yönetimi’ne ek olarak potansiyel başvuru sahipleri olan katılımcılara ajansın sunduğu destek programlarına başvurmak için yapması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı.

Ankara Kalkınma Ajansı, başvuruları devam eden 2015 yılı teklif çağrısı kapsamında Ankara’daki başarılı projelere 3 başlıkta toplam 20 milyon lira destek sağlayacak. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber