Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...
Güncel 12 Ekim 2015 - 13:37 Yorum: 0

Ankara Katiamında Ölenler Malatya'da Son Yolculuklarına uğurlandı

Ankara'da düzenlenen 'Emek, Barış ve Demokrasi' mitingi öncesi meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitirenler Malatya'da son yolculuklarına uğurlandı.

Ankara Katiamında Ölenler Malatya'da Son Yolculuklarına uğurlandı

MALATYA GÜNCEL - Ankara'da düzenlenen 'Emek, Barış ve Demokrasi' mitingi öncesi meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitirenler Malatya'da son yolculuklarına uğurlandı.

Malatya Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine, TBMM Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan yardımcıları, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Hududi, AK Parti, CHP ve HDP’den çok sayıda milletvekili, siyasi parti temsilcisve vatandaşlar katıldı.

CHP Gençlik Kolları üyeleri Gülbahar Aydeniz, Umut Tan, Onur Tan, Gözde Aslan ile Malatya Vergi Dairesi Başkanlığında görevli olduğu öğrenilen Sezen Vurmaz'ın cenazeleri, Şehir Mezarlığı'na getirildi. 

Cenaze namazı öncesi morgdan alınan 5 kişinin cenazesi omuzlarda taşınarak musalla taşlarına yan yana dizildi. Aileler cenaze namazı öncesi son kez evlatlarının tabutlarına sarılarak göz yaşları döktü. Anne babaların ağıtları yürekleri dağladı.

TBMM Başkanı Yılmaz ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nın gelmesi ile cenaze namazı kılındı. İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş, “helallik” alındıktan sonra cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından Aydeniz, Aslan ve Vurmaz’ın cenazeleri Şehir Mezarlığı’nda, amca çocukları Umut ve Onur Tan ise Yeşilyurt ilçesi Uğrak Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi.

GÜLBAHAR’IN TABUTUNA GELİNLİĞİ KONULDU

Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden üyesi Gülbahar Aydeniz’in cenazesi de gözyaşları içinde toprağa verildi. 30 yaşındaki Gülbahar Aydeniz, İnönü Üniversitesi’nde kamu yönetimi bölümünü bitirmişti. Yakınları tabutunun üzerine gelinliğini koydu. Omuzlarda taşınarak musalla taşına konulan Gülbahar Aydeniz’in naaşına sarılan ailesi ağıtlar yaktı.

Gülbahar Aydeniz’in, sosyal medya hesabında son yaptığı paylaşımlar arasında şu ifadesi dikkat çekti: “Güzel ülkem kan gölü mahşer yeri gibisin. Ne çirkin varlıklar sürüsü ne de onların çirkin davranışları bu Ülkeyi bölemeyecek.”

Gülbahar Aydeniz, son olarak Malatya’da HLH hastası Azra bebeğin yaşam mücadelesi için başlatılan kampanyanın en sıkı destekçisi olmuştu.

ANNE SEZEN VURMAZ TOPRAĞA VERİLDİ, KIZI AĞIR YARALI

Ankara’daki saldırıda hayatını kaybeden kişilerden biri de Malatya Vergi Dairesi’nde çalışan Sezen Vurmaz’dı. Aynı saldırıda 15 yaşındaki kızı Özden Vurmaz da ağır yaralandı. Sezen Vurmaz’ın futbolcu oğlu Malatya Yeşilyurtspor takımın futbolcusu Onur Vurmaz acı haber üzerine yıkıldı. Bölgesel Amatör Lig’de top koşturan Onur Vurmaz annesini toprağa verirken kardeşinden gelecek iyi haberi beklemeye başladı.

meclis6.jpg

crhd0cfwsae8nai.jpg

crhfhdqwsaem2sr.jpg

Hayatını kaybedenlerin aileleri tarafından, cenazede slogan atan gruba, provokasyonlara gelinmemesi ve sağduyulu davranılması konusunda çağrıda bulunuldu.

İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş, "helallik" alındıktan sonra cenaze namazını kıldırdı. 

crhfhqiwiaeg_fd.jpg

Namazın ardından Aydeniz, Aslan ve Vurmaz'ın cenazeleri Şehir Mezarlığı'nda, amca çocukları Umut ve Onur Tan ise Yeşilyurt ilçesi Uğrak Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.  

crhl_bkukaa52lz.jpg

crhteovwgaa1szf.jpg

crhqnn2wwaa8hwl.jpg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber