Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 12 Ekim 2016 - 13:58 Yorum: 0

Ankara-Kiev Uçuşları Başlıyor

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'nın yatırım ortamının iyileştirilmesi, turizm potansiyelinin kullanılması ve iş hacminin genişletilmesi kapsamında yaptığı...

Ankara-Kiev Uçuşları Başlıyor

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'nın yatırım ortamının iyileştirilmesi, turizm potansiyelinin kullanılması ve iş hacminin genişletilmesi kapsamında yaptığı faaliyetlere bir yenisini daha ekleyerek, Ankara'dan doğrudan uluslararası uçuş sayısını artırmayı hedefliyor.

Ukrayna Uluslararası Havayolları (UIA) yetkilileri, Ankara Kalkınma Ajansı ve TAV Havayolları işbirliğinde kapsamlı bir organizasyon ile Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara Büyükşehir Başkan Vekili Ali Gökşin, Ankara Sanayi Odası Genel Sekreteri Yavuz Cabbar, Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Seçim Aydın, Ankara Sağlık Turizmi Derneği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ve Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünden üst düzey yetkililerini de içeren üst düzey bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Ankara ile Kiev arasında doğrudan uçuşların başlatılması amacıyla tüm paydaşlar ile işbirliğini sağlandı.

Görüşmeler neticesinde 30 Ekim 2016 tarihinden itibaren haftanın her günü gerçekleşecek olan Kiev-Ankara-Kiev seferleri, modern Boeing 737 -747 ve 777 tipi uçaklarıyla yapılacak. Uçuşlar ekonomi, business ve class kabinleri ile gerçekleşecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber