Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 08 Ekim 2016 - 09:18 Yorum: 0

Ankara Valiliği’nden canlı bomba açıklaması

Ankara Valiliği, Haymana yolunda operasyon başlatan güvenlik güçlerinin "teslim ol" yönündeki uyarılarına, bir süre sonra henüz müdahale gelmeden bir...

Ankara Valiliği’nden canlı bomba açıklaması

Ankara Valiliği, Haymana yolunda operasyon başlatan güvenlik güçlerinin "teslim ol" yönündeki uyarılarına, bir süre sonra henüz müdahale gelmeden bir kadın bir erkek oldukları tahmin edilen iki teröristin kendilerini patlattığı belirterek, yapılan incelemede Bingöl nüfusuna kayıtlı Harun Aslan adına bir kimlik, 200 kilogram amonyum nitrat ve 2 kalıp plastik patlayıcının ele geçirildiğini bildirdi.

Ankara Valiliği'nden Haymana yolunda yapılan operasyon hakkında yapılan açıklamada, 7 Ekim 2016 Cuma günü Diyarbakır'dan gelen istihbarat ve çevredeki vatandaşların gördükleri şüpheli şahıslarla ilgili bildirimleri üzerine güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldığı belirtilerek, " Bugün saat 06.00 sıralarında Ankara'ya 30 kilometre mesafede bir at çiftliğine operasyon başlatan güvenlik güçlerinin "teslim ol" yönündeki uyarılarına, bir süre sonra henüz müdahale gelmeden bir kadın bir erkek oldukları tahmin edilen iki terörist kendilerini patlatmıştır. Yapılan incelemede Bingöl nüfusuna kayıtlı Harun Aslan adına bir kimlik, 200 kg amonyum nitrat ve 2 kalıp plastik patlayıcı ele geçirilmiştir. Duyarlı vatandaşlarımızın dikkati ile emniyet güçlerimizin titiz çalışmaları sonucunda muhtemel büyük bir faciadan dönülmüştür" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber