Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Eylül 2016 - 13:38 Yorum: 0

Ankara Valiliği’nden İsrail Büyükelçiliği’ndeki olayla ilgili açıklama

Ankara Valiliği'nden İsrail Büyükelçiliğine girmek isteyen bir şahsın vurularak etkisiz hale getirilmesiyle ilgili yapılan açıklamada, "Herhangi bir örgüt...

Ankara Valiliği’nden İsrail Büyükelçiliği’ndeki olayla ilgili açıklama

Ankara Valiliği'nden İsrail Büyükelçiliğine girmek isteyen bir şahsın vurularak etkisiz hale getirilmesiyle ilgili yapılan açıklamada, "Herhangi bir örgüt bağlantısı tespit edilememiştir" denildi.

Ankara Valiliği, İsrail Büyükelçiliği'ne girmek isteyen bıçaklı bir şahsın vurularak etkisiz hale getirilmesiyle ilgili açılamada bulundu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "21.09.2016 günü saat 12.10 sularında Osman Nuri Ç. isimli, 1975 Konya doğumlu, elinde 30 cm uzunluğunda bir bıçak ve çanta bulunan şahıs, İsrail Büyükelçiliği'ne doğru slogan atarak hareket halinde iken polisin "dur" ikazına uymayınca baldırından vurularak etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan ilk incelemede Osman Nuri Ç.'nin meczup görünümlü olduğu, arşiv kaydı ve herhangi bir örgüt bağlantısı tespit edilememiştir. Konu ile ilgili araştırma ve soruşturma devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber