Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 13 Eylül 2014 - 11:04 Yorum: 0

Ankara Valisi Yüksel emekliliğini istedi

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 2010'da başladığı görevinden emekliliğini talep etmesi nedeniyle ayrılacağını bildirdi.

Ankara Valisi Yüksel emekliliğini istedi

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel emekliliğini istedi.

Yüksel, valiliğin internet sitesinden yaptığı açıklamada, 2010'da başladığı görevinden emekliliğini istek etmesi nedeni ile ayrılacağını bildirdi.

Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Yüksel, mesajında şu ifadeleri kullandı:

'Ankara’da görevde bulunduğum zaman içerisinde; aziz Ankaralılar başta olmak üzere yönetişim ve işbirliğinin seçkin örneklerini sağlayan saygıdeğer Ankara milletvekilleri, 4. Kolordu Komutanlığı ve Ankara adliyesi, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, halk müessese ve kuruluşları, üniversiteler ile politik partiler il başkanlıkları, mesleki teşekküller baro ve odalar ile borsalar, birlikler, kooperatifler, vakıf ve cemiyetler ile yazılı ve görsel matbuat ile Ankara radyoları sebebi ile esirgenmeyen ilgi, destek ve müzaheret bahtiyarlığım için vesile olmuştur. 

Devletime sadakatle sürdürdüğüm 42 yıla yaklaşan hizmet sürem içinde her İdare kademesinde aldığım görevler yüksek bir mesuliyet ve eksilmeyen heyecanlarla adeta bir bayrak yarışı şeklinde tezahür etmiştir. Onur ve gurur ile yüreğimde taşıdığım Türkiye Cumhuriyeti hizmet bayrağının sınırsız heyecan, üstün vazife ve mesuliyet anlayışı içinde taşınmasında, yurt ve milletimizin samimiyetle kucaklaştırılmasında özellikle ihtimam ve çaba gösterdim. Hizmetlerimin icrasında; açık ve adil olmaya, her insanın hak ve hukukunu korumaya çaba ettim.'

Başkent Ankara'da görevi esnasında Ankaralıların en yüksek seviyede sağladığı toleransa da müteşekkir olduğunu belirten Yüksel, Ankara'nın dünya şehri hedeflerine yönelik yürütülen hizmet ve faaliyetlerin vatandaşların beklentilerini de içine alacak bir bütünlük içinde bundan sonra daha da ileri bir seviyeye ulaştırılmasının, en kocaman temennisi olduğunu da kaydetti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber