Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Haziran 2021 - 00:43 Yorum: 0

Ankara’da aracını tamir ettiren kişi maganda kurşunuyla hayatını kaybetti

Ankara'nın Altındağ ilçesinde aracını tamir ettirmek için tamirhaneye giden kişi maganda kurşununa hedef oldu.

Ankara’da aracını tamir ettiren kişi maganda kurşunuyla hayatını kaybetti

Ankara'nın Altındağ ilçesinde aracını tamir ettirmek için tamirhaneye giden kişi maganda kurşununa hedef oldu. Ağır yaralanan talihsiz vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde aracını tamir ettirmek için tamirhaneye giden Erdem Ş. (34), dışarıdan 5-6 el silah sesi duydu. Hemen ardından karnını tutarak vurulduğunu söyleyen talihsiz kişinin nereden geldiği belli olmayan maganda kurşununa hedef olduğu anlaşıldı. Karnından kurşun ile yaralanan Erdem Ş., arkadaşları tarafından özel araç ile kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber