Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Eğitim 28 Haziran 2021 - 10:13 Yorum: 0

Ankara’da çocuklara trafik aşısı

Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılan Trafik Eğitim Merkezi'nde çocuklara küçük yaşta trafik kültürü aşılanıyor.

Ankara’da çocuklara trafik aşısı

Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılan Trafik Eğitim Merkezi'nde çocuklara küçük yaşta trafik kültürü aşılanıyor.

Başkentin Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılan "Trafik Eğitim Merkezi" çocuklar tarafından çok ilgi görüyor. Altındağlı çocukların her alanda bilgi sahibi olmasını amaçladıklarını ve bunun için projeler geliştirdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Bu eğitim pisti çocuklarımız tarafından çok seviliyor. Çünkü çocuklar burada hem eğleniyor, hem öğreniyor" ifadelerini kullandı.

Eğitim ve eğlence bir arada

Altındağ'daki okulların ve tüm Altındağlı çocukların faydalanabildiği Trafik Eğitim Merkezi'nde, eğlence dolu bir eğitim programı uygulanıyor. Trafiğin insan hayatındaki önemi ve trafik kuralları çocuklara anlatılırken, emniyet kemerinin hem yayaları hem de sürücüleri hayata bağlayacağının altı çiziliyor. Trafikte hız yapmanın olumsuz sonuçlarını öğrenen çocuklar, trafik işaretleri hakkında da bilgi sahibi oluyor.

Akülü araçlarla sürüş keyfi

Çocukların en sevdiği kısım ise, akülü araçlarla sürüş keyfi yaşamak. Çocuklar için tasarlanmış akülü araçlarla, araç kullanma deneyimi yaşayan çocuklar, eğlenceli anlar yaşıyor.

"Acılar eğitimle son bulur"

Ülkemizde hemen hemen her hanede trafikten kaynaklı bir acı yaşandığının altını çizen Başkan Asım Balcı, "Bu acılar eğitim ile önlenebilir. Eğitimin de küçük yaşta verilmesi çok önemli. Benim en önem verdiğim konulardan birisi de trafik eğitim pistleridir. Bu merkezde çocuklarımız küçük yaştan itibaren eğitim alacak, trafik konusunda bilinçli olacak inşallah" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber