Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Eylül 2021 - 11:34 Yorum: 0

Ankara’da Gaziler Günü’ne özel anons: “Bu vatan size minnettar”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kahraman gaziler ve şehit yakınları için otobüslerde hafta boyu sürecek, "Bu vatan...

Ankara’da Gaziler Günü’ne özel anons: “Bu vatan size minnettar”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kahraman gaziler ve şehit yakınları için otobüslerde hafta boyu sürecek, "Bu vatan size minnettar" anons uygulamasını başlattı.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından otobüslere binen gaziler ve şehit yakınlarının kullandığı Ankarakart validatöre okutulduğunda "serbest" sesi yerine "bu vatan size minnettar" sesi yankılanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğünün başlattığı şehit yakınları ve gazileri duygulandıran anons uygulaması kent genelindeki belediye otobüslerinde hafta boyu devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber