Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Mayıs 2021 - 14:43 Yorum: 0

Ankara’da kaçakçılık suçundan bir haftada 17 kişi gözaltına alındı

Başkent'te; sigara, tütün, alkollü içki ve tarihi eser kaçakçılığını önlemeye yönelik, 26-Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda...

Ankara’da kaçakçılık suçundan bir haftada 17 kişi gözaltına alındı

Başkent'te; sigara, tütün, alkollü içki ve tarihi eser kaçakçılığını önlemeye yönelik, 26-Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 17 şahıs gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda da malzeme ele geçirildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri; sigara, tütün, alkollü içki ve tarihi eser kaçakçılığını önlemeye yönelik 26 Nisan - 2 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği operasyonlarda 17 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonlarda; 5 milyon 320 bin 800 adet boş makaron, 96 bin 100 adet dolu makaron, 29 bin 250 litre karışımlı akaryakıt, bin 115 adet puro, 272 adet muhtelif/elektronik eşya, 109 kilogram tütün ve 11 adet tarihi eser/sikke ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber