Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 12 Haziran 2021 - 19:28 Yorum: 0

Ankara’da Kademeli Su Tarifesi’ne geçiliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan vatandaşların faturalarının 10 metreküpe kadar metreküp başı 1 liradan faturalandırılmasını...

Ankara’da Kademeli Su Tarifesi’ne geçiliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal yardım alan vatandaşların faturalarının 10 metreküpe kadar metreküp başı 1 liradan faturalandırılmasını sağlayacak Kademeli Su Tarifesi'ne geçileceğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının önerisi olan Kademeli Su Tarifesi'ne geçildiğinde su tasarrufu sağlanacağını belirterek, "Kademeli Su Tarifesi, vatandaşlarımızın yaklaşık yüzde 90'ını etkilemeyecek ve sosyal yardım alanların faturaları 10 metreküpe kadar metreküp başı 1 liradan faturalandırılacak. Çevrenin bu denli tahrip edildiği, suyun yakın gelecekte elmastan daha değerli olacağı bir dünyada suyumuza sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu kapsamda hemşehrilerimizin bütçelerini koruyarak suyumuzun savurganca kullanılmasının önüne geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber